EMV Office Support
info@emvofficesupport.nl

 


Over EMV

 

Eigenaar van EMV Office Support is Ellis Moerings-van Veen.

 

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken en functies ben ik overal binnen een bedrijf inzetbaar en is een lange inwerktijd overbodig. Doordat ik vernieuwend en probleemoplossend werk worden administratieve handelingen verbeterd en wordt er daardoor efficiënter gewerkt.

 

Door praktijkervaring weet ik dat bedrijven tijdelijke ondersteuning nodig hebben op momenten dat er behoefte is zoals bij piekdrukte, zwangerschapsverlof of ziekte.

Door gebruik te maken van de diensten van EMV Office Support hoeft u niet steeds opnieuw een uitzendkracht in te werken, geen vast personeel in dienst te nemen en zijn de kosten controleerbaar. Bovendien loopt u geen financieel risico bij ziekte en bent u toch verzekerd van een serieuze aanpak van de werkzaamheden.

 

EMV Office Support is er ook voor kleine bedrijven en zzp’ers die maar voor een paar uur per week, per maand of zelfs per kwartaal ondersteuning nodig hebben. Of wellicht heeft u te weinig tijd of kennis van een administratie of boekhouding en doet u liever hetgeen waar u als ondernemer goed in bent.

 

EMV Office Support biedt u een helpende hand daar waar nodig bij het beter organiseren van uw administratie en bedrijf.

U mag verwachten dat er secuur gewerkt wordt, discreet met gegevens wordt omgegaan en dat klantvriendelijkheid voorop staat.

 

 

Buiten deze werkzaamheden kunt u bij EMV Office Support ook terecht voor een breed scala van bijkomende diensten. Meer informatie hierover kunt u op deze website vinden.

 

 

Werkervaring/opdrachtgevers:

 

Rederij Leerdam te Leerdam  

Betuwse Stromen te Enspijk 

Pinq te Schoonhoven

Altermij-de Gouwe te Gouda 

Van den Berg Infrastructuren te Zwammerdam

Van den Berg Infrastructuren te Montfoort 

't Oude Verfhuijs (winkel) te Alphen aan den Rijn 

Schildersbedrijf Bedijn te Alphen aan den Rijn 

Gemeente Alphen aan den Rijn